Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
780 Ft (614 Ft + ÁFA)
Menny.:Darab

BIORGANIK BIO KUKORICA KEMÉNYÍTŐ

Ár:
780 Ft (614 Ft + ÁFA)
Menny.:Darab
Cikkszám: ML084698
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron 2-5 nap
Szállítási díj: 1.500 Ft

Fürdőszoba felszerelések szállítási információk

Készíts tökéletes állagú süteményeket, szószokat a Biorganik kukoricakeményítővel! Sűríts természetesen vegán, bio alapanyaggal!


Szállítási költségek:

A szállítási költség nem tartalmazza az utánvét díját, ami egységesen 500Ft. Nagyméretű termékeknél pl. bútor, mosogató szekrény, szaniter, zuhanytálca és kabin a kiszállítás az első zárható ajtóig (kapuig) történik, az onnan a lakásba történő bejuttatása a Vevő feladata. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló fürdőszoba felszerelések

Cikkszám: ML094043
780 Ft
Tápiókalisztként is ismert tápióka keményítő. Javítja a péksütemények textúráját. Sütésnél más lisztekkel keverve javasolt használni.
Cikkszám: ML084862
790 Ft
A szódabikarbóna egy sokoldalúan használható konyhai alapanyag.
Cikkszám: ML102873
750 Ft
1 kilogrammos kiszerelésű, természetes szódabikarbóna, mely felhasználható sütéshez, gyógyászati célokra és tisztítószerként.
Cikkszám: ML003091
810 Ft
A burgonyakeményítő nagyszerűen alkalmazható mártások, pudingok, krémek készítéséhez, ételek sűrítésére.
Cikkszám: ML109420
740 Ft
Sütemények és torták tésztájának omlósabbá tételéhez, levesek, szószok és főzelékek sűrítéséhez.
Cikkszám: ML022481
730 Ft
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér vagy glutén. Fél kilogramm liszthez egy csapott kanálnyi búzasikér jelentősen javítja a liszt tulajdonságait.
Cikkszám: ML078808
730 Ft
Lekvárok és dzsemek kihagyhatatlan összetevője. Hasznos tulajdonsága továbbá, hogy megakadályozza gyümölcsök oxidáció hatására fellépő barnulását.
Cikkszám: ML025190
850 Ft
Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készülő pékáru sikértartalmának növeléséhez.