Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás és fizetés

 Fizetési módok

Áruházunkban készpénzes, illetve elő átutalásos fizetési módokra van lehetőség. Személyes átvétel esetén üzletünkben Bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
Elő átutalás esetén kérjük a megrendelésen szereplő megrendelői nevet, írják a közleménybe. GK Online kft Bankszámlaszám : K&H Bank: 10401196-00013078-00000003

Szállítás, áruátvétel

A Honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. A szállítás arra a címre történik, amely a rendelésnél megadásra került.

Kérjük a szállítási címet, úgy határozzák meg, hogy az áruátvétel időpontjában munkanapokon 9-17 óráig a futárnak lehetősége legyen az áru átadására.

Szállítás, átvétel módja:

Személyes átvétel - raktáron lévő termékek esetében üzletünkben 1-3 munkanapon belül a termékek átvehetők. Minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót az átvétel napjáról. Fizetés vagy előre átutalással, vagy a helyszínen készpénzben lehetséges.

Cím:

1205 Budapest, Kossuth Lajos utca 187/b (nyitvatartási időben)

Debrecen Mikepércsi út 168. MYBOX bevásárló központ (megbeszélt időpontban, nyitvatartási időben)

Futárszolgálat segítségével – Ha a termék raktáron van (az esetek döntő többségében igen) akkor a rendelés visszaigazolásától számított 48-92 órán belül Magyarország teljes területén otthonába érkezik futárszolgálat segítségével. A kiszállítás munkaidőben 9-17 óra között történik, mivel a futárok hasonlóan dolgoznak, mint a postai kézbesítők, így pontosan nem lehet meghatározni, mikor érkeznek a kézbesítés helyére. Emiatt kérjük olyan szállítási címet, határozzon meg, ahol biztosítani tudja ez áru átvételét. Amennyiben a szállító nem talál a kézbesítés helyén senkit, telefonon veszi fel a kapcsolatot a címzettel. Ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg a regisztrációnál, amelyen bármikor el lehet Önt érni.

Futárszolgálattal kézbesített csomagok költsége:

A szállítás költség minden esetben fel van tüntetve a termék részletes adatlapján. A szállítási költségek nem adódnak össze, ezek mindig a termék súlya alapján kalkulálj a rendszer. A maximális súly elérése estén, a legnagyobb szállítási költséggel számol a rendszer.

Utánvét díj 500ft.

Nagyméretű termékeknél pl. bútor, szaniter, zuhanytálca és kabin a kiszállítás az első zárható ajtóig (kapuig)

történik, az onnan a lakásba történő bejuttatás a Vevő feladata. Az utánvét díja minden esetben 500Ft.

Futárszolgálattal kiszállított termékek esetében a FUTÁR jelenlétében a csomagot ki kell bontani, a csomag belső tartalmát ellenőrizni kell, szemmel látható sérülés esetén a futárnak jegyzőkönyvet kell felvenni.Ennek elmulasztása esetén ilyen jellegű reklamációt nem áll módunkban elfogadni!Amennyiben a termék felhasználása során rejtett hibára derül fény, pl hiányos, hiányzó alkatrész, azt írásban kérjük a vevőszolgálatunk felé megküldeni, ha lehet fényképpel ellátva.

A kivételeket a termék leírásában (szállítási határidő alatt) mindig feltüntetjük.

Postai után vétellel (csak kifejezett kérés esetén) - Bizonyos termékek nem szállíthatók postai úton, illetve a bonyolult, változó szállítási díjak miatt csak egyedi esetben lehetséges.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történt, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy a Vevő által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.