Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
49.990 Ft
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.000 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 12!

Luna 120 felső tükrös szekrény, Sonoma tölgy

Ár:
49.990 Ft
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.000 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 12!
Cikkszám: LUNA120FSTST
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Leziter
Elérhetőség: Külső raktáron 2-5 nap
Szállítási díj: 6.500 Ft

Fürdőszoba felszerelések szállítási információk


Szállítási költségek:

A szállítási költség nem tartalmazza az utánvét díját, ami egységesen 500Ft. Nagyméretű termékeknél pl. bútor, mosogató szekrény, szaniter, zuhanytálca és kabin a kiszállítás az első zárható ajtóig (kapuig) történik, az onnan a lakásba történő bejuttatása a Vevő feladata. 

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Bútor mérete 120X20X67 cm
Kivitel Függesztett
Szín Sonoma tölgy
Garancia 1 év

A Luna 120 felső tükrös szekrény egyedivé varázsolja a fürdőszobádat!

A fürdőszoba bútor tágas pakoló résszel rendelkezik ahol kényelmesen elférnek a fürdőszobai pipere eszközök. A szekrényben 2 polc található. Kompakt kialakítású, méretéből adódóan nagyobb fürdőszobák berendezésére is alkalmas. A termék magas minőségű, 18 mm-es bútorlapból készül és színben passzoló élzárókkal van ellátva. A fürdőszoba bútor felfüggesztett kivitelben kapható. Fontos megjegyezni, hogy a lámpa a szett részét nem tartalmazza.

A tükrös felső szekrény előnyei

A funkcionalitás mellett természetesen a bútor megjelenésére is nagy figyelmet fordítottak. Sonoma tölgy színének és letisztult modern vonalainak köszönhetően harmóniát teremt az összes fürdőszoba hangulatában. A felső szekrény előnye, hogy extra tárolóhelyet biztosít a fürdőszobában, anélkül hogy nagy helyet foglalna el a padlón. A nagy tükör pedig mindamellett, hogy megvan a használati funkciója, kiváló design elemként is szolgálhat, feldobva ezzel a fürdőszoba hangulatát. További előnye, hogy több fényt és tágasabb térhatást is varázsolhatunk fürdőszobánkba.

A felső szekrény rögzítése

A terméket összeszerelve szállítjuk, így nem kell aggódnod az összerakás miatt sem. A bútor egyszerűen a falra rögzíthető. Mérete: 120cm széles, és 67cm magasságú, így nagyobb méretű helyiségben kiválóan mutat. Illeszkedik már meglévő alsószekrényhez, vagy állószekrényhez is.

Termékméret

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!